Växer ditt företag?

Publicerat 7 juni av mattias

Om din fotostudio växer allt måste du se till att dina lokaler passar till ett större företag. När du vill flytta din utrustning från en studio till en annan är det en bra idé att hyra skåpbil så lätt och fort. Särskilt med tanke på att mycket av din utrustning är ömtålig är det nödvändigt att du kan frakta utrustningen så effektivt som möjligt, och ha utrymme nog att se till att utrustningen inte skadas av andra föremål. I Malmö kan du vända dig till Biluthyrningen i Malmö AB för att hyra skåpbilen till att flytta in i din nya studio. Här kan du hitta deras kontaktinformation, du kan ta kontakt med dem för att få reda på mer om priser och vilka olika sorters fordon du kan hyra när du behöver flytta (eller vad det än kan vara du vill hyra bil till).

Vad ska du flytta?Budget

Vilken typ av bil du ska använda till flytten beror så klart på vad du har att flytta, och till en viss del på hur långt du måste köra med flyttlasset;

  • mängden föremål du ska flytta, alltså hur mycket plats du behöver
  • ömtåliga saker som kräver extra förpackning
  • tunga möbler eller utrustning
  • sträckan du måste köra

Om du har mycket utrustning som tar stor plats att flytta vill du så klart ha en större bil så att du slipper köra flera lass. Se till att dina ömtåliga föremål är väl förpackade och att tunga föremål flyttas in i bilen först. Se också till att du har en bil stor nog att få in allt du behöver om du har långt att köra – du vill inte köra långa sträckor flera gånger.

Varför det är bra att hyra bill när du flyttar

Att flytta är aldrig roligt, det är ofta tungt och om du dessutom håller på att organisera din nya studio vill du så klart inte slösa tid på att köra fram och tillbaka mellan lokalerna flera gånger. Istället för många små lass kan du istället köra ett stort lass och sätta igång direkt med att ställa i ordning din studio.