Starta egen fotobyrå

Publicerat 13 september av lasse

Medan andra står rätt upp, står du på huk, ligger platt på marken, eller förvränger din kropp i nästan omöjliga ställningar. Du kryper, du krälar, du klättrar upp på stegar, ställningar, bänkar, eller bord om det är möjligt – allt för att hitta rätt vinkel. När andra trycker på knappen, skakar du på huvudet och mumlar en massa om ISO-värde och slutarhastighet. När den magiska timmen kommer på tal förstår du precis vad det handlar om. De som ser dig undrar förstås om det är något fel på dig – men du struntar i dem och koncentrerar dig på ditt motiv. Du är aldrig med på bilderna själv, men det är tack vare dig som de blir så fantastiskt vackra. Du är fotograf, och nu ska du starta eget.

Passion: Det viktigaste för framgång 250-lagerlokaler

Det är svårt att lansera sig som fotograf. Vill du jobba med detta på heltid måste du älska det högt, samt inse att det inte är någon dans på rosor. Det funkar bäst om du börjar lite smått på fritiden, utan att säga upp ditt nuvarande jobb. Steget från amatör till proffs tar du först när du byggt upp ditt självförtroende, ditt rykte och din ekonomiska situation. Glöm inte att skaffa en krets av nöjda klienter som inte tvekar med att rekommendera dig till andra – ty det är din största chans att lyckas. Och bra rekommendationer får du bara om du framställer felfria resultat.

Kontor i stockholmHitta ditt näste

När du känner att du är beredd, kanske du börjar leta efter ett bra läge att upprätta din verksamhet i. Det är här som Corem Property AB kommer in – vi ställer olika lokaler till ditt förfogande när det gäller att hyra kontor i Stockholm. Det är viktigt för dig att kunna hitta rätt lokal, ty detta bidrar till:

  • Högre effektivitet
  • Nöjdare medarbetare
  • Starkare varumärke

Tveka inte med att vända dig till oss på Corem när det blir dags för dig att hitta rätt läge för ditt eget lilla näste. Läs mer om oss om du behöver fler detaljer, eller gå in på vår hemsida corem.se och kolla in bilderna på de lokaler vi ställer till ditt förfogande.