Mat av otrolig kvalité – till vovven

Publicerat 20 augusti av lasse

Mat är inte bara något vi behöver till vardags för energi och näring, det är en riktig hörnsten av livet själv. Man kan till och med säga att god mat är minst lika viktigt som vännerna och familjmedlemmarna man äter maten med. För många är hunden inte bara ett husdjur utan snarare en extra familjemedlem eller en fyrbent liten vän. Så varför ge din vovve något annat än det allra bästa för honom? Hundgodis finns ju i varierande versioner när det handlar om kvalité och näringsämnen, men Pommys är ett märke som verkligen bryr sig om hundar och deras hälsa.

Förvandla din bångstyriga jycke till en vältränad hund

fotograferat i ögonhöjdAtt träna upp hunden så att han inte förstör huset eller trädgården totalt när du är på jobbet, eller bara för att se till att han kan umgås med andra hundar på promenaden, är det smart att använda sig av hundgodis. Det gäller dock att ha bra godis till hands, något som hunden verkligen gillar så att han är motiverad nog att lära sig något nytt. Om du har en hund som inte gillar att vara i sällskap med andra hundar kan det minst sagt vara krångligt att ta honom till parken. Att distrahera honom med godis gör det lättare både för honom och dig! På det viset börjar han snart associera andra hundar med godiset han älskar!

Kan godis vara nyttigt?

Ordet hundgodis kan vara lite missledande eftersom det snarare handlar om ett tillskott av protein och mineraler – åtminstone när man köper hundgodis av bra kvalité. Det är inte bara ett bra sätt att fresta hunden till att lära sig nya konster, det är bra för både tänder och hälsa.

Pommys hundgodis innehåller bara det nyttiga;

  • Tillverkat av rent lufttorkat kött så att hunden får ett nyttigt tillskott av protein som hans mage lätt kan smälta.
  • Inga onödiga tillsatser som kan få hundens mage att reagera, eller är dåligt för hans tänder.
  • Kan hjälpa hans tänder och hålla andedräkten fräsch (relativt fräsch vill säga).